Bij Könst Alstroemeria ontwikkelen we bloemenrassen. De planten van deze unieke rassen verkopen we over de hele wereld. Daarbij verstaan we de kunst om met kleur het leven wat mooier te maken. Wereldwijd werken er ruim 60 mensen aan de ontwikkeling, produktie en verkoop van kwalitatief hoogstaand uitgangsmateriaal in de siergewassen Alstroemeria en Zantedeschia. Meer informatie is beschikbaar op: www.alstroemeria.com

Werk je graag met planten en houd je van afwisselende werkzaamheden? Solliciteer dan op onderstaande vacature in onze vestiging te Nieuwveen.

 

Specialist Gewasverzorging (32-38 uur)

 

De functie:

Könst Alstroemeria is wereldwijd één van de belangrijkste spelers in de veredeling van Alstroemeria en Zantedeschia. Het veredelingsteam richt zich op het ontwikkelen van nieuwe rassen voor zowel snijbloemen als potplanten.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de gewassen. Je gaat je o.a. bezighouden met watergeven, gewasonderhoud, planten vermeerderen, uitzoeken, poten en rooien. Je hebt een scherp oog en bent alert op elke afwijking aan het gewas. Daarnaast voer je produktie- en houdbaarheidsproeven uit.

Het profiel:

Wij vragen een Specialist Gewasverzorging met:

  • Afgeronde agrarische opleiding op MBO 3/4 nivo of relevante werkervaring
  • Heftruckcertificaat is een pre
  • Licentie gewasbescherming of je bent bereid deze te halen

Je houdt van afwisselend werk, voelt je thuis tussen de planten en vindt het fascinerend hoe planten groeien. Je hebt een praktische instelling, weet van aanpakken en werkt nauwkeurig. Je schept er plezier in om zowel zelfstandig als samen met collega’s te werken. 

Het aanbod:

Een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een informele, maar resultaatgerichte werkomgeving.

Informatie en sollicitatie:

Herken je jezelf in het functieprofiel en wil je ons team komen versterken? Mail dan je sollicitatie inclusief CV naar r.meijles@alstroemeria.com of bel voor informatie naar Ronald Meijles (0172-539925).